5 enkle trinn for å komme i gang med solenergi

Trinn 1
Konsultasjon, lønnsomhet og resultatanalyse
Trinn 2
Prosjektering, søknader om tillatelser
Trinn 3
Bygging av solparker
Trinn 4
Revisjon og lisenser
Trinn 5
Etter service og vedlikehold

Hva kan du forvente av konsultasjon?

Vi vil gjennomgå de mest hensiktsmessige plasserings- og installasjonsmetodene for solcellepaneler. Ved behov gir vi også råd om subsidier og finansiering av fornybar energi.
Lønnsomhetsanalyse
Siden tall er viktige for enhver bedrift, er det godt å vite at tilbakebetalingsperioden for distribusjon av solcellepaneler i gjennomsnitt er rundt 8 år, selv uten subsidier.

Det er også godt å huske på at jo mer produksjonen av solcellepaneler overlapper med strømforbruket i bygningen, desto raskere er tilbakebetalingsperioden for solinvesteringen.
Image
Produktivitetsprognoser
Solenergiproduktiviteten påvirker også beregningene av tilbakebetalingstiden. Produksjonsplanen gir en prognose for hvor mye av energien som kjøpes fra nettet som vil bli dekket av solenergi i fremtiden. Dette gir en god oversikt over tilbakebetalingstiden til et solkraftverk.

I de fleste tilfeller er solcellepaneler installert mot sør for maksimal produktivitet.
Image
Dokumentasjon og tillatelsesordninger
Dokumentasjonsprosessen tar lengst tid i hele byggingen av et solparkprosjekt. Vi forbereder alle dokumenter og tillatelser for våre kunder, da vi kjenner prosessen veldig godt og har gjort dette mange ganger.
Image
Planlegging, arealmåling og geodesi analyse
Planleggingen av solpark består av flere trinn, som først starter med en innlevering av tilkoblingssøknad til nettoperatøren (* forskjellig prosess i hvert land). Deretter lager vi et teknisk byggeprosjekt som ligger til grunn for installasjonen av solparken. Avhengig av et sted geodesi analyse kan være nødvendig.

Før hver installasjon utfører vi de nødvendige landmålingene for å sikre at alt er i samsvar med dokumentasjon og tillatelser.
Image
Installasjon, elektroarbeid og prosjektledelse
Når alle tillatelser og dokumenter er på plass, starter vi solparkinstallasjonen. Installasjonsarbeidet inkluderer alt relatert til monteringsstrukturer, PV-paneler, omformer og elektrisk tilbehør. Byggearbeidene vil bli utført i henhold til det tekniske prosjekt.

Installasjonsprosessen kan ta fra en dag opp til en uke eller to, avhengig av størrelsen på prosjektet. For mellomstore prosjekter tar installasjonen vanligvis bare noen få dager.
Image

Se vårt arbeid

Leverandør og distributør av grønn energi.Hvorfor velge Enosol

Leverandør og distributør av grønn energi.

37 års

Solcelle erfaring, installasjon og drift.

300 MW

Årlig akkumulert solcelleproduksjon

100

Autoriserte installatører

20+ Partners

Verdens omspennede forretnings fotavtrykk

1 K

Fornøyde kunder

500,000

Metriske tonn karbonutslipp er unngått

600 millioner

kWh grønn energi

Ofte stilte spørsmål

Ta gjerne kontakt hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt.

Det er en langsiktig investering, men en vanlig husholdning kan forvente å dekke 20–40% av det årlige strømforbruket med et solcelleanlegg. Sett over 25-35 år sier det seg selv at dette har en stor verdi. Det er også svært sannsynlig at verdien på boligen din vil stige etter at du har installert solceller

Det er en langsiktig investering, men en vanlig husholdning kan forvente å dekke 20–40% av det årlige strømforbruket med et solcelleanlegg. Sett over 25-35 år sier det seg selv at dette har en stor verdi. Det er også svært sannsynlig at verdien på boligen din vil stige etter at du har installert solceller

Benevnelsen kWp står for kilowattpeak. 3 kWp betyr at et solcelleanlegg med "full tilgjengelig solkraft" kan levere opptil 3 000 watt. Bruker du en hårføner på 2 000 watt (maks effekt), vil en ha 1 000 watt til overs

Med en installert effekt på 10 kWp og en strømpris på 1,5 kroner sparer du 15 000 kroner årlig - nedbetalingstiden blir da 8-10 år. Slik regner vi: Et solcelleanlegg på 10 kWp koster rundt 120 000-180 000 kroner etter enova-støtte

Du kan få inntil 47.500 kroner i støtte når du produserer egen elektrisitet med solceller. Selve installasjonen av anlegget gir deg 7500 kroner i støtte. Resten av støtten avhenger av anleggets kapasitet. Du får 2000 kroner per kWp installert effekt, opptil 20 kWp

Spør oss!

Ta gjerne kontakt med oss ​​angående våre produkter eller noe annet relatert denne siden.
+